Katte med karat
Alter Ego Uncas - Nyt


Nyt om Alter Ego Uncas


+

06.09.2018 Har besluttet mig for at tage til Fife´s World Show i Tampere - nu må jeg blot håbe at Uncas kan kvalificere sig. Fly og hotel er betalt. Kvalifikationskravet er 1 x EX1, det skulle ikke være helt umuligt, men der er kun 2 skud i bøssen. Første mulighed er lørdag den 29.09. 18 på Frederiksberg og anden mulighed er den 20.10.2018. Alter Ego Uncas er nu tilmeldt diverse udstillinger, incl Tica udstiling i Kolding. Jeg er spændt på hvorledes tingene falder i hak.


05.09.2018  De allersidste ting er så småt ved at være klar til rejsen til Rusland for at hente Uncas  fra katteriet Alter Ego ejet af Inna Klik. Alter Ego Unkas er født i katteriet den 13.05.2018, og har levet der sammen med søsteren  Uma en smuk orientalerpige med charmerende øjne, et blåt og et grønt (OSH 21, 02)


Ultimo August besluttet mig for selv at hente killingen Uncas. Det vil give en enestående mulighed for at se det katteri han kommer fra , og give mulighed for at tale face to face med hans opdrætter. Jeg ved at Inna Klik elsker sine katte, og jeg er meget taknemmelig over at hun lader Uncas rejse med mig. Jeg glæder mig.